Website ontwerp bureau

Wij nemen ideeën en zetten ze om in werkelijkheid.

Welkom bij ons Website Design Agency, waar creativiteit en technische expertise samenkomen om buitengewone online ervaringen te creëren. Wij begrijpen dat een website veel meer is dan alleen een digitale aanwezigheid. Het is een kans om uw merkverhaal te vertellen, verbinding te maken met uw doelgroep en uw bedrijfsdoelen te bereiken. 

jakob owens 567631 unsplash

WordPress-websites

Met trots bouwen, hosten en onderhouden wij razendsnelle, volledig geoptimaliseerde WordPress-websites. Van eenvoudige één-pagina websites tot complexe dynamische blogs.

E-commerce winkels

Met behulp van WooCommerce en WordPress is het mogelijk om geweldige online ervaringen te ontwerpen en te bouwen. Volledig geautomatiseerde en beveiligde webwinkels.

Marktplaatsen

Marktplaatswebsites en online veilingssites, wanneer verbonden met WordPress en WooCommerce, bieden een grote mate van flexibiliteit met wat nu mogelijk is.

sluit je aan bij het succes

WordPress-websites en
E-commerce winkels

Ons doel is simpel: websites bouwen die voor jou en jouw merk werken. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van WordPress-websites en E-commerce sites die hoog scoren in Google en gericht zijn op jouw markt. Door onze uitgebreide kennis en ervaring in te zetten volgens de beste praktijken en SEO-richtlijnen van Google, kunnen we prachtige responsieve websites ontwerpen die goed presteren en uitstekende Google Page Experience en Core Web Vitals bieden!

Krabbelpijl

Onze filosofie

Al onze websites zijn
gemaakt volgens de beste praktijken van Google

Al onze websites worden vanaf het begin opgebouwd met behulp van alleen de meest schone gecodeerde thema's en plugins. We doen ons best om uw website toekomstbestendig te maken en ervoor te zorgen dat deze met regelmatig onderhoud aan uw behoeften blijft voldoen gedurende vele jaren.

Website-ontwerpdiensten

Onze website-ontwerpdiensten bieden een op maat gemaakte, gebruiksvriendelijke en geoptimaliseerde online aanwezigheid die bedrijven helpt hun doelgroep te bereiken en hun doelen te bereiken.

Website herontwerp

Website herontwerp-diensten bieden een allesomvattende en op data gebaseerde aanpak om een bestaande website te updaten, moderniseren en verbeteren, zodat deze beter kan voldoen aan de voortdurend veranderende behoeften en doelen van een bedrijf.

E-commerce website ontwerp

E-commerce website ontwerp biedt een naadloos, gebruiksvriendelijk en veilig online platform voor bedrijven om hun producten en diensten rechtstreeks aan consumenten te verkopen, waardoor ze effectief hun doelgroep kunnen bereiken.

Aangepaste website-ontwerpen

Aangepaste website-ontwerpdiensten bieden een gepersonaliseerde aanpak om een unieke en volledig aangepaste website te creëren die nauwkeurig het merk van een bedrijf weerspiegelt en effectief de doelgroep bereikt.

Onze visie

Wij richten onze ontwerpen op
mobiele gebruikers, evenals desktopgebruikers

Stel dat u overweegt om een ​​website te bouwen of uw bestaande website een opfrisbeurt te geven. Zorg ervoor dat u rekening houdt met de Mobile-First Indexing van Google. Het heeft geen zin om een ​​geweldig uitziende website te hebben als deze niet voldoet aan de eisen van Google voor mobiele websites.

Afbeelding die productinformatie toont op de website van Hans Audio

Onze filosofie

E-commerce- en WordPress-websites, gemaakt volgens de beste praktijken van Google

Al onze websites worden vanaf het begin opgebouwd met behulp van alleen de meest schone gecodeerde thema's en plugins. We doen ons best om uw website toekomstbestendig te maken en ervoor te zorgen dat deze met regelmatig onderhoud aan uw behoeften blijft voldoen gedurende vele jaren.

Afbeelding van de homepagina van By Lobke op een iMac-scherm
Indeling van de homepagina van Hans Audio op een iMac-scherm
Afbeelding van het Arte Zayne-product op een iMac-scherm
Indeling van de homepagina van Coffeeshop Amsterdam Cafe op een iMac-scherm

Onze stapsgewijze handleiding voor het creëren van een prachtige website

Bij ons Website Design Agency geloven we dat een succesvolle website het resultaat is van een goed gepland en uitgevoerd proces. Daarom hebben we een stapsgewijze aanpak ontwikkeld om ervoor te zorgen dat elk project dat we aangaan een succes wordt.

01

Consultatie

We beginnen door u, uw bedrijf en uw doelen te leren kennen. Tijdens deze fase zullen we vragen stellen, naar uw ideeën luisteren en ons deskundig advies geven om u te helpen uw visie voor uw website te verduidelijken.

02

Planning

Op basis van de informatie die tijdens de consultatie is verzameld, zullen we een gedetailleerd plan voor uw website maken, inclusief de structuur, inhoud en functies die u nodig heeft. Dit plan zal dienen als een routekaart voor het gehele ontwerpproces.

03

Ontwerp

Onze getalenteerde ontwerpers zullen een uniek en visueel aantrekkelijk ontwerp voor uw website maken, waarin uw merkkleuren, lettertypen en afbeeldingen worden verwerkt. We zullen met u samenwerken om ervoor te zorgen dat het ontwerp uw merkidentiteit weerspiegelt en aan uw eisen voldoet.

04

Ontwikkeling

Onze ervaren ontwikkelaars zullen het ontwerp tot leven brengen door uw website te coderen, de gewenste functionaliteit te integreren en ervoor te zorgen dat deze snel laadt en responsief is op alle apparaten.

05

Testing

Voordat uw website live gaat, zullen we grondig testen om ervoor te zorgen dat deze vrij is van bugs en storingen. We zullen ook een reeks SEO- en Google-best practices-controles uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw site geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

06

Lancering

Zodra alles is afgerond, zullen we uw website lanceren en live zetten voor de wereld om te zien. We zullen u ook training en ondersteuning bieden om u op weg te helpen en het meeste uit uw nieuwe site te halen. Ons proces is ontworpen om efficiënt, effectief en stressvrij te zijn voor onze klanten.

Wij geloven dat door samen te werken en deze stapsgewijze aanpak te volgen, we een website kunnen creëren die uw verwachtingen overtreft en u helpt uw zakelijke doelen te bereiken.

Onze diensten

Gespecialiseerd in
SEO & WordPress-websites

We zijn gespecialiseerd in het beheersen van WordPress en optimalisatie. Door gebruik te maken van het meest populaire contentmanagementsysteem ter wereld, WordPress, zijn we in staat om prachtige, moderne websites te maken tegen een verantwoorde kostprijs. Al onze websites en e-commerce winkels worden geoptimaliseerd en gebouwd volgens de beste praktijken van Google. Van op maat gemaakte website-ontwerpen en e-commerce winkels tot eenvoudige kant-en-klare websites. We kunnen iets creëren voor uw bedrijf dat vanaf de lancering goed scoort in de zoekresultaten van Google.

Ontdek meer over wat onze expertise uniek maakt Creative Digital Media de eerste keuze maakt voor het bouwen van WordPress-websites.

Gericht op het heden, creëren voor de toekomst.

Waarom u zou moeten kiezen voor
Creative Digital Media?

Ons team blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste veranderingen en updates in de wereld van optimalisatie. We maken volledig geoptimaliseerde websites voor onze klanten door alleen gebruik te maken van de beste en schoonste thema's en plugins. Het is belangrijk om een website te bouwen met plugins en thema's die voortdurend worden bijgewerkt in lijn met de veranderingen in WordPress. Dit geldt met name voor webshops en e-commerce winkels. Als u al een website heeft, waarom laat u onze experts dan niet eens kijken en zien hoe we u en uw bedrijf kunnen helpen om gemakkelijker gevonden te worden op Google?

Ons assortiment aan Digitale mediaservices vult elkaar perfect aan. Via onze samenwerking met onafhankelijke specialisten kunnen we uitgebreid en deskundig advies bieden op alle gebieden van digitale media.

Ontdek wat ons tot een van uw eerste keuzes maakt voor SEO en meer over ons bedrijf op onze "Over ons" pagina.

Eén aanspreekpunt

Wij zijn gespecialiseerd in
het creëren van dynamische WordPress-
websites en WooCommerce-winkels.

We zijn trots op het omzetten van jouw ideeën in realiteit en werken nauw met je samen om jouw visie tot leven te brengen. Ons team van ervaren ontwerpers en ontwikkelaars is toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan jouw unieke behoeften en zich onderscheiden van de massa. Of je nu een nieuwe website wilt lanceren, een bestaande website wilt vernieuwen of gewoon hulp nodig hebt bij een specifiek aspect van je online strategie, wij staan voor je klaar.

Wij benaderen elk project met passie en doelgerichtheid, waarbij we onze diepgaande kennis van SEO en de beste praktijken van Google integreren om ervoor te zorgen dat jouw website er geweldig uitziet en optimaal presteert.

Gemeenschappelijke vragen

Uw vragen beantwoord

Bij ons bureau zijn we trots op ons vermogen om innovatieve en impactvolle creatieve ideeën te genereren. Of het nu gaat om onze advertenties, ontwerpen of branding diensten, we zijn toegewijd aan het opwekken van inspiratie en het behalen van resultaten voor onze klanten. Met een team van experts op verschillende gebieden zijn we in staat om unieke oplossingen te leveren die u onderscheiden van de concurrentie.

Ons website-ontwerpbureau biedt een breed scala aan diensten, waaronder op maat gemaakt website-ontwerp, e-commerce website-ontwerp, website-herontwerp en meer. We hebben de expertise en ervaring om prachtige, functionele en gebruiksvriendelijke websites te creëren die voldoen aan de unieke behoeften van uw bedrijf.

Ons proces voor het ontwerpen van een website omvat verschillende belangrijke stappen, waaronder overleg, planning, ontwerp, ontwikkeling, testen en lancering. We werken nauw samen met onze klanten in elke fase van het proces om ervoor te zorgen dat hun visie voor hun website werkelijkheid wordt.

Ja, we integreren SEO en Google beste praktijken in elke website die we ontwerpen, om onze klanten te helpen hogere zoekmachine rankings te behalen en hun doelgroep effectiever te bereiken.

De kosten van onze website design services variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project. Tijdens onze eerste consultatie kunnen we u een offerte geven op basis van uw specifieke behoeften en vereisten.

Het tijdschema voor het voltooien van een website design project is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang en complexiteit van het project, evenals onze huidige werkbelasting. Tijdens onze eerste consultatie kunnen we u een nauwkeurigere schatting geven van het tijdschema voor uw project.

Ja, wij bieden doorlopende ondersteuning en onderhoud aan voor de websites die wij ontwerpen. Zo zorgen we ervoor dat ze up-to-date en functioneel blijven in de loop der tijd. Ons team staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden indien nodig.

Aanvullende diensten

Andere vaardigheden

Als onderdeel van ons vaardighedenpakket als website ontwerp bureau, kunnen we ook hosting-, onderhouds- en beveiligingsdiensten aanbieden. Google Analytics kan eenvoudig worden geïntegreerd in elke website die we vanaf dag één bouwen. Ontdek ons aanbod van SEO-diensten.

Analytics

We kunnen Google Analytics instellen en implementeren, en als onderdeel van onze SEO-service bieden we volledige analytische rapportage.

Website Hosting

Het hosten van uw website bij ons zorgt voor razendsnelle snelheden en integratie van enterprise-level Cloudflare op het Google Cloud Platform.

Websiteonderhoud

Laat ons uw onderhoudszorgen voor u regelen. We kunnen dagelijks, wekelijks of maandelijks onderhoud voor uw website regelen. Op die manier zorgen we ervoor dat uw website altijd up-to-date is en optimaal presteert. U kunt erop vertrouwen dat uw website in goede handen is en dat eventuele problemen snel worden opgelost.

Websitebeveiliging

Het hebben van een veilige website biedt gemoedsrust. Elke website die bij ons wordt gehost, wordt geleverd met een garantie voor hackbescherming. We implementeren geavanceerde beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw website beschermd is tegen hackers en andere kwaadwillende activiteiten. U kunt erop vertrouwen dat uw website veilig is bij ons.

Klanten zijn gewoon
dol op onze websites.

Clientbeoordelingen

5/5

Meer om te ontdekken

Over digitale mediaservices van Creative Digital Media. Gespecialiseerd in SEO en WordPress-websites.

Digitale mediaservices

Coffeeshopamsterdam Café Interieurfotografie door Paul James

Portfolio van werk

Neem contact op

Laten we het maken
uw merk stralen