SEO-diensten (zoekmachineoptimalisatie)

Begin ontdekt te worden in Google Zoeken

Plaats uw website voor uw droomklanten. Onze SEO-diensten helpen uw klanten u te ontdekken en brengen gerichte bezoekers naar uw website die zorgen voor verkoop. Als een bureau dat zich toelegt op SEO, zijn we gespecialiseerd in zowel de Nederlandse als Engelse markten.

SEO-services van Creative Digital Media.

Professionele SEO
diensten die uw bedrijf nodig heeft

Bij Creative Digital Media zijn we toegewijd aan het bieden van betrouwbaar en deskundig advies. Van contentcreatie tot het opbouwen van links, wij bieden een complete SEO-service.

Bij elke stap leggen we nauwkeurig uit wat we doen en welke resultaten we verwachten te behalen. Onze experts in de industrie ontwikkelen op maat gemaakte groeistrategieën op lange termijn voor uw merk. Onze ongelooflijke resultaten komen voort uit bewezen processen en nauwgezette aandacht voor detail.

Prijzen beginnen al vanaf slechts €425 per maand.

Professionele SEO-diensten

Profiteer van onze gratis, vrijblijvende website-inspectie en SEO-audits. Laat onze experts een grondige blik werpen op de mogelijke optimalisatie.

Wat onze SEO-diensten omvatten

Genereer gerichte verkeer en verbeter uw rangschikkingen met Creative Digital Media

Zoekwoordenonderzoek

Ons succes bij het genereren van resultaten uit SEO-campagnes komt voort uit twee belangrijke gebieden: zoekwoordenonderzoek en strategieontwikkeling. Door ons te concentreren op deze twee gebieden kunnen we een duidelijke routekaart voor succes ontwikkelen.

Linkbuilding

Links zijn een essentieel onderdeel van elke campagne. Een gezonde mix van inkomende en uitgaande links zorgt ervoor dat je pagina's gemakkelijk kunnen worden gecrawld en genavigeerd. Dit geeft zoekmachines eenvoudige toegang tot informatie op je pagina voor indexering.

Tekstschrijven

Content is koning als het gaat om je website en SEO-campagnes. Via je content kunnen we je doelzoekwoorden integreren, je pagina's optimaliseren voor lokale SEO-diensten en hun vermogen verbeteren om potentiële klanten of klanten te converteren.

On-Page SEO

Uw website is slechts zo zichtbaar als de individuele pagina's op uw website. Om een succesvolle SEO-campagne op te bouwen, moet u ervoor zorgen dat uw pagina's geoptimaliseerd zijn zodat ze gemakkelijk kunnen worden gecrawld en geïndexeerd door zoekmachines, en gemakkelijk te vinden zijn voor uw gebruikers.

Lokale SEO

Als lokaal bedrijf kunt u enorm profiteren van het implementeren van lokale SEO op uw website en Google-services. Zorg ervoor dat uw website alle informatie biedt die klanten en zoekmachines nodig hebben om u te vinden wanneer ze lokaal gerichte zoekopdrachten uitvoeren.

Technische SEO

Technische aspecten hebben ook een aanzienlijke invloed op het vermogen van uw website om te ranken op zoekresultatenpagina's van zoekmachines (SERP's). Website laadtijden, XML-sitemaps en de gezondheid van backlinks zijn slechts enkele van de belangrijkste rankingfactoren die aandacht vereisen bij het optimaliseren van een website.

E-commerce SEO

Het succes van elke E-commerce onderneming is sterk afhankelijk van haar website. Het verkrijgen van consistente, hoogwaardige verkeer waar je niet voor hoeft te betalen is van essentieel belang. 

Internationale SEO

Opereert u wereldwijd? Wij kunnen uw website optimaliseren, zodat zoekmachines gemakkelijk kunnen identificeren op welke landen u zich richt.

U helpen slagen

We behandelen uw bedrijf alsof het ons eigen is.

 • Unieke campagnes
 • Regelmatige rapporten
 • Uitstekende communicatie
 • Ontworpen voor langetermijngroei
 • Transparant en open

Heb je een vraag?
We beantwoorden het graag met plezier!

SEO kan een zeer verwarrend onderwerp zijn, omdat het veel verschillende aspecten omvat. We hebben gemerkt dat het uitleggen van SEO persoonlijk aan onze klanten hen helpt om de materie veel sneller te begrijpen.

Vaak ontdekken onze klanten tijdens het samenwerken met ons wat we proberen te bereiken naarmate het project vordert. We zijn dol op dat "eureka!"-moment wanneer alles eindelijk op zijn plaats valt en ze de resultaten kunnen zien.

Wil je meer bespreken? Neem contact met ons op.

Onze aanpak
naar organisch zoeken

We hanteren geen 'one-size-fits-all' aanpak - ons SEO-team ontwerpt en implementeert op maat gemaakte campagnes voor al onze klanten. Met behulp van op gegevens gebaseerde en bewezen processen zien bedrijven die met ons samenwerken vaak direct resultaten.

Stop afhankelijk te zijn van betaalde advertenties en PPC en verspil geen marketingbudget meer. 61% van de B2B-marketeers geeft aan dat SEO meer leads genereert dan welke andere marketinginitiatie dan ook. Investeer in je SEO met Creative Digital Media en maximaliseer je rendement.

Nog steeds benieuwd naar wat precies Search Engine Optimisation (SEO) is? Je kunt hier gedetailleerdere informatie lezen: Wat is SEO?

Onze visie

Hoe onze SEO-services werken

SEO-experts houden rekening met marketingstrategie, social media marketing, content marketing en paginamarketing om de online aanwezigheid van uw merk te vergroten. Onze bewezen SEO-methoden hebben ons in staat gesteld om Hans Audio te helpen het aantal bezoekers met meer dan 220% te vergroten.

Afbeelding die productinformatie toont op de website van Hans Audio

Lokale SEO

Als u hoopt te domineren, heeft u een complete lokale SEO-strategie nodig die resultaten genereert en levert.

 • Lokale zoekoptimalisatie
 • Google Bedrijfsprofiel
 • Opzet en optimalisatie van citaties
 • Localised content creation

E-commerce SEO

Verkrijg klikken, stimuleer conversies en verhoog de verkoop op uw website met geoptimaliseerde e-commerce.

 • Productoptimalisatie
 • Website-architectuur
 • Verbeterde e-commerce-analyse
 • Merkbekendheid

Technische SEO

Technische SEO biedt bedrijven de basis die nodig is om marketing succesvol op te schalen.

 • Backlinkanalyse
 • Website-migraties
 • Schema-markering
 • Afbeelding optimalisatie

SEO-analyse

Al onze SEO-services omvatten een basisanalysepakket. Als je klaar bent voor iets meer, verken dan onze mogelijkheden!

 • Google Analytics
 • Google Tag Manager
 • Gebruikersgedragsgegevens
 • Rapportage en inzichten

Leren over uw bedrijf

Het belangrijkste startpunt voor een succesvolle SEO-campagne is planning en voorbereiding. Hoe meer we weten over uw bedrijf, hoe beter werk we kunnen leveren.

Tijdens ons SEO-ontdekkingsgesprek zullen we:

 • Meer te weten komen over uw bedrijf.
 • Naar u luisteren om precies te begrijpen wat u wilt
  bereiken met de campagne.
 • Begrijpen welke zoekwoorden u wilt laten zien
  voor op Google.
 • Analyseren we de websites van uw concurrenten terwijl we informatie uitwisselen
  ons scherm met u te delen om u precies te laten zien wat
  ze hebben gedaan om te komen waar ze nu zijn.
 • Doel bepalen hoelang het zal duren om dit te bereiken
  gewenste resultaten en de benodigde investering vast te stellen
  om je daar te brengen.

Zoekwoordenonderzoek

Om de huidige SEO-situatie in jouw branche te begrijpen, voert ons interne team van zoekwoordanalyse een grondig onderzoek en analyseproces uit voor jouw specifieke campagne.

We zoeken naar de "laaghangende vruchten" van zoekwoorden die andere concurrenten mogelijk over het hoofd hebben gezien, en we analyseren ook de websites die hoog gerankt staan om te zien op welke zoekwoorden zij zich actief richten.

Daarna zullen we de zoekwoorden selecteren die we aanbevelen om te targeten, gebaseerd op onze expertise en uw bedrijfsdoelstellingen.

FAQ's

Veelgestelde vragen over SEO

Google gebruikt een complex algoritme om websites te rangschikken in de zoekresultaten op basis van honderden rangschikkingsfactoren, waaronder relevantie, kwaliteit van de inhoud en autoriteit van de website.
Nee, SEO en PPC zijn verschillend. SEO richt zich op het organisch rangschikken in zoekresultaten door het optimaliseren van je website en content, terwijl PPC inhoudt dat je betaalt voor advertenties die bovenaan de zoekresultaten verschijnen.
Je kunt zelf SEO doen, maar afhankelijk van de concurrentie in jouw branche en de complexiteit van je website, kan het voordelig zijn om een expert in te huren.

De tijd die het kost om resultaten te zien van SEO varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de concurrentie in jouw branche en de kwaliteit van jouw SEO-inspanningen. Gemiddeld genomen kan het 6 tot 12 maanden duren voordat je significante resultaten begint te zien.

Nee, trefwoorddichtheid is niet langer een belangrijke rankingfactor voor SEO. De algoritmen van Google zijn geavanceerd genoeg om de context van je inhoud en de relevantie van je trefwoorden te begrijpen zonder zich te richten op dichtheid.
Ja, je kunt je website optimaliseren voor meerdere trefwoorden, maar het is belangrijk om trefwoorden te kiezen die relevant zijn voor jouw bedrijf en doelgroep. Te veel trefwoorden over-optimaliseren kan echter je ranking schaden.

Ja, linkbuilding is nog steeds een belangrijke factor voor SEO, maar het is belangrijk om te focussen op het verkrijgen van hoogwaardige, relevante links van betrouwbare bronnen. Onnatuurlijke of lage kwaliteit links kunnen schadelijk zijn voor je ranking.

Nee, je kunt niet je weg naar de top van de zoekresultaten kopen. De algoritmes van Google zijn ontworpen om websites te detecteren en te bestraffen die zich bezighouden met onethische SEO-praktijken, zoals het betalen voor links. De beste manier om hoger te scoren in de zoekresultaten is door hoogwaardige, relevante inhoud te creëren en een sterke website op te bouwen met een goede reputatie.

Zijn SEO
Zijn SEO-diensten de moeite waard?

Ja zeker! SEO-services zijn absoluut de moeite waard. Soms moet je een expert inschakelen om alle benodigde verbeteringen door te voeren. SEO is een investering in je bedrijf. Hoewel het enige tijd kan duren voordat het een duidelijke impact heeft, zodra het op gang komt, heeft het een blijvend effect op je bedrijf. SEO verbetert je organische verkeer en algemene zichtbaarheid zonder dat je advertenties hoeft te plaatsen of andere betaalde marketingcampagnes hoeft te voeren.

Creative Digital Media is het SEO-bureau waar bedrijven naartoe kunnen gaan om ervoor te zorgen dat hun SEO-campagne succesvol is.

Wat doet een
SEO-service?

Een SEO-specialist is DAT deze persoon die ademt en leeft voor alles wat met SEO te maken heeft. Ze besteden uren en uren aan lezen, luisteren en conferenties bijwonen en zelfs het experimenteren met verschillende tactieken om voorop blijven van het 'spel' van SEO. En hoewel dat voor sommige mensen misschien saai klinkt, houden goede SEO-specialisten van hun werk. We weten dat de Creative Digital Media SEO-team doet.

Een SEO-specialist is ook verantwoordelijk voor het implementeren van een SEO-strategie, hoewel het onwaarschijnlijk is dat ze al het werk zelf zullen doen. Ze weten echter waar ze de juiste contentmakers kunnen vinden, hoe ze de beste links kunnen verkrijgen en waar ze de technische hulp kunnen vinden die nodig is om ervoor te zorgen dat de onsite SEO van een bedrijf op het juiste niveau is en meer.

Hoe lang duurt SEO
Duren om te beginnen met werken?

De meeste SEO-bedrijven zullen je vertellen dat het tijd kost 4 tot 6 maanden 4 tot 6 maanden om resultaten te zien. Dat is over het algemeen juist, maar houd er rekening mee dat dit het moment is waarop je resultaten begint te zien en SEO-resultaten in de loop van de tijd toenemen. Welke resultaten je ook bereikt in 6 maanden zouden aanzienlijk minder moeten zijn dan wat je aanvankelijk krijgt 12 maanden.

betalen
Is SEO de moeite waard?

Er is een vrij eenvoudig antwoord op die vraag. Hoe erg wil je dat jouw bedrijf slaagt? Ongeacht in welke niche je actief bent, als je niet gemakkelijk online gevonden kunt worden - zelfs als je werkelijke bedrijf weinig te maken heeft met het internet - dan kun je net zo goed helemaal niet bestaan.

Je kunt ervoor kiezen om te betalen voor PPC-advertenties natuurlijk, maar ze zijn duur, en ze dienen alleen om een paar extra mensen naar je site te krijgen. Het is SEO die ze vasthoudt, die ervoor zorgt dat ze terug blijven komen, want SEO gaat niet alleen om het aantrekken van zoekrobots. Google rangschikt sites op basis van hoe gebruiksvriendelijk ze zijn, dus alles wat een SEO-specialist doet voor jou, is het je website beter van dienst zijn je menselijke gebruikers ook van dienst zijn.

Betalen voor SEO is elke cent waard.En we zeggen dat niet alleen als een SEO-bedrijf dat zijn diensten verkoopt, maar als een groep mensen die dagelijks de daadwerkelijke ROI kunnen bewijzen die SEO biedt aan een breed scala aan klanten.

Beoordelingen die we hebben ontvangen

Alex Heikens
Business Owner
Lees verder
Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. Paul denkt echt met je mee, weet altijd wel een oplossing, wist mijn (wilde) ideeën naar een concrete website om te toveren, en weet gewoon ontzettend veel van zijn vak.
Don Collivata
Business Owner
Lees verder
Erg goede website bouwer en onderhouder.. Aanrader.
Previous
Next